Audi

"Alle motoren in de nieuwe Audi A6 Avant worden standaard voorzien van Audi’s mild hybrid-technologie (MHEV). Die techniek zorgt niet alleen voor meer comfort, maar ook voor een lager brandstofverbruik. Het systeem kan bij 48V tijdens het remmen tot wel 12 kW terugwinnen en opslaan in een lithium-ionbatterij. De vrijloopmodus bij uitgeschakelde motor werkt in de nieuwe Audi A6 Avant tussen 55 en 160 km/u, terwijl de start-stopfunctie al vanaf 22 km/u actief is."

Dennis Van Dooren - Audi Brand Manager
Audi Etron Mertens Lokeren
Audi A6 Avant

Audi A6 Avant mild hybrideDe nieuwe Audi A6 Avant combineert een dynamische uitstraling met veelzijdigheid. De achterkant kreeg een opvallend design mee en herbergt een flexibele bagageruimte met een volume van 565 tot 1.680 liter. De versnellingsbak en ophanging garanderen comfort en sportiviteit. Het mild-hybridsysteem geeft de efficiëntie van de wagen een boost, terwijl de dynamische vierwielsturing ervoor zorgt dat de wagen wendbaarder is dan ooit. Ruimte voor avant-gardedesign en functionaliteit!

Audi A6 Berline

Audi A6 Berline mild hybride

Innovatie met vooruitziende blik vormgeven. De digitalisering in de praktijk brengen. Met een toekomstgerichte service, een uitgebreid Audi netwerk en een breed aanbod aan rijhulpsystemen. Voor meer veiligheid. Meer comfort. En voor nieuwe maatstaven in de Business Class. Dat is ons leitmotiv. Dat is de achtste generatie van de A6 Berline.

Bekijk ook onze andere milieuvriendelijke modellen