Volkswagen Bedrijfsvoertuigen

Logo Van Center
Unlock adventure

Nu onthaasten niet langer een modewoord is, nu staycation nieuwe kansen biedt, nu vrije tijd gelijk staat met quality time, is er de Volkswagen California. Geen huis, eerder een thuis op wielen. De Volkswagen California is als een grote sleutelbos. Gebruik elke sleutel, unlock de eindeloze mogelijkheden, de open weg die voor je ligt, het avontuur dat wacht achter de volgende bocht. 

Unlock de vrijheid - Huur een VW California

Jazeker, het het Van Mossel California Center biedt ook huurmogelijkheden aan, dit in samenwerking met onze professionele partner Horizon Hotel.  Jouw ideale kans dus om te proeven van het avontuur van de Volkswagen California. Waar wacht je nog op?

 

Ik wil een California huren! 

Volkswagen California

Unlock your everyday - ontmoet onze experts

De Volkswagen California is een icoon van een wagen, voorzien van alle comfort en van de meest moderne technologieën. In ons Van Mossel California Center maken onze experten je graag wegwijs. Vertrouw op hun service op maat. Testrit maken? Ook dat kan! 

Maak hier een afspraak 

Volkswagen California

Unlock your story - Ontdek onze roadbooks

Elke rit met de Volkswagen California is een avontuur, en elk avontuur is een verhaal. Volg collega-avonturiers terwijl ze met hun Volkswagen California op roadtrip vertrekken, in de buurt of ver weg. Unlock hun verhalen. Lees hun roadbook. Leer aan de hand van hun tips en tricks waar de beste eet-, slaap-, kook-, stop- en genietplaatsen zijn. Lees hoe ze de eindeloze mogelijkheden van hun Volkswagen California ontdekken. Wedden dat je geïnspireerd geraakt?

 

Bekijk onze roadbooks 

Jouw Volkswagen California Center:
Het officiële Volkswagen California netwerk

Of je nu een Caddy California, California of Grand California wil kopen, huren, laten onderhouden of accessoires nodig hebt: In het Volkswagen California Center kan je vertrouwen op een aangepaste aanpak door gepassioneerde professionals!

Service door experts

Onze gecertificeerde specialisten volgden een specifieke opleiding en staan garant voor een snelle, efficiënte service. 

Advies op maat

Wij bezorgen je binnen 48 uur een offerte op maat, ook ons financieringsvoorstel wordt op maat uitgewerkt, je kan rekenen op een gespecialiseerd naverkoopteam. Oh ja, en je geniet na aankoop van gratis wegbijstand. Twijfel? Boek een testrit, wanneer het jou past!

 

Onderhoud zonder zorgen

Je geniet van een onderhouds- en herstellingscontract op maat en kan zelfs gebruik maken van een ruime vloot aan vervangwagens.

Huren?

Huur je een Volkswagen California, dan garanderen wij je een recent model dat volledig rijklaar afgeleverd wordt, inclusief volle gasfles, volle watertank… Onze hotline is telefonisch te bereiken om je bij te staan.

Volkswagen California
Volkswagen California
Volkswagen California
Volkswagen California
Volkswagen California
Foto 1 / 1

Heb je een vraag? Contacteer ons

Ik wens
Welke dag past het je?*
Voorkeursuur*
*niet mogelijk op zaterdag
Aanspreektitel: