Audi

"Audi zet zijn zoektocht verder naar een meer duurzame mobiliteit. De afgelopen maanden zagen heel wat plug-in hybride wagens het levenslicht. Dit diverse gamma heeft een minimale autonomie van 40 kilometer in zuiver elektrische modus. Rij elektrisch op dagelijkse trajecten, gebruik de benzinemotor voor verre afstanden en geniet tegelijk van vele fiscale voordelen."

Dennis Van Dooren - Audi Brand Manager
Audi Etron Mertens Lokeren
Audi Q5 TFSI e

q5

Met de Audi Q5 TFSI e bestuurt u een SUV met uitzonderlijke afmetingen die dankzij het hybride syteem ook erg soepel rijdt. Hij selecteert voor u automatisch de beste rijstrategie. Ideaal voor elektrisch gebruik op de dagelijkse trajecten, op langere afstanden doet u beroep op zijn benzinemotor

Audi A6 Berline TFSI e

Audi A6 Berline TFSI EWees ambitieus op vlak van duurzame mobiliteit aan het stuur van de Audi A6 Berline TFSI e. De definitie van luxe volgens Audi. Met ontelbare opties, innovaties en talloze mogelijkheden om uw wagen te personaliseren, wordt elke rit nog aangenamer.

Audi A7 Sportback TFSI e

a7

De Audi A7 Sportback TFSI e is een elegante luxecoupé en een innovatieve plug-in hybride. Dankzij zijn elektrische motor en een batterij met sterke prestaties, stoot de wagen lokaal geen CO₂ uit. De krachtige 2.0 liter TFSI motor geeft de wagen een gecombineerd vermogen van 270 kW (367 pk). Het gaat van 0 naar 100 km/h in 5,7 seconden.

Audi A8 L TFSI e

a8Stap binnen in een luxueus hybride universum met de Audi A8 L TFSI e. De wagen combineert een 3.0 liter benzinemotor met een synchrone elektrische motor. De automatische tiptronic versnellingsbak telt 8 versnellingen. De twee motoren kunnen tegelijk gebruikt worden en leveren ontzagwekkende prestaties.

Audi A8 TFSI e

a8

Uitgerust met de meest innoverende technologie, maakt de Audi A8 TFSI e optimaal gebruik van plug-in hybride technologie. Dankzij de anticiperende strategie worden routegegevens proactief geanalyseerd en wordt de aandrijflijn efficiënt onafhankelijk aangestuurd. Het luxueuze interieur zal uw rijervaring onvergetelijk maken.

Audi Q3 TFSI e en Q3 Sportback TFSI e

q3

Polyvalent, familiaal en bijzonder krachtig. De Audi Q3 TFSI e voelt zich huis op alle terreinen; in de stad en ver daarbuiten. De hybride motor profiteert van een soepele sportieve ophanging, waardoor er een rijcomfort zonder vergelijk ontstaat. Beschikbaar eind 2020.

Audi Q7 TFSI e

Q7 TFSI eWord heer en meester over de urban jungle met de Audi Q7 TFSI e. Zijn twee motoren leveren indrukwekkende prestaties. U geniet elke keer opnieuw van een fascinerende, geluidsloze rijervaring. Laat heel uw gezin ervan genieten.

Audi Q8 TFSI e

Audi Q8 TFSI eElektrisch rijbereik van tot 59 kilometer volgens NEDC (47 kilometer volgens WLTP), een sportief karakter en een sterke dagelijkse bruikbaarheid: Audi stelt de Q8 met plug-inhybride aandrijving voor.

Bekijk ook onze andere milieuvriendelijke modellen