Onderhoud

Onderhoud, bandenwissel en herstelling

Als officiële concessiehouder heeft een service bij Van Mossel zo zijn voordelen:

  • Onze mensen kennen jouw auto als geen ander
  • Wij werken met originele onderdelen
  • Je ontvangt 2 jaar garantie op uitgevoerde werkzaamheden
  • Gratis mobiliteitsgarantie bij een onderhoudsbeurt
  • Je behoud jouw garantie
  • Jaarlijkse bandenwissel: zomer en winter

Carrosserie

Met onze carrosserieafdelingen in Sint-Niklaas (Autoschade Raf) en Dendermonde (Van Mossel Hoogveld) maken wij deel uit van het Wondercar netwerk, herstelt alle merken en is erkend door alle verzekeringsmaatschappijen.

Mertens Wondercar
Verkoop

Verkoop

Op zoek naar een nieuwe wagen? Dan ben je bij Van Mossel aan het juiste adres. Als officiële verdeler van de merken Volkswagen, Audi, SEAT, CUPRA, Škoda en Volkswagen Bedrijfsvoertuigen ben je aan het juiste adres voor een splinternieuwe auto of tweedehandswagen van hoge kwaliteit. 

Mertens Fleet

Van Mossel is je partner in mobiliteit.

Bij ons ben je dan ook aan het juiste adres voor complete zakelijke oplossingen. Ben je zelfstandige? Of beheer je een wagenpark? Wij bieden een oplossing die we volledig afstemmen op de mobiliteitsbehoeften van jouw bedrijf. Zo ben je verzekerd van optimale mobiliteit zonder zorgen!

Onze collega's staan klaar om je verder te helpen.

Fleet
financieringen

Financiering

De noden van onze klanten zijn persoonlijk, sommigen zijn liefst rechtstreeks eigenaar van hun wagen en anderen veranderen graag eens van model.

Gelukkig kunnen we dankzij Volkswagen D'Ieteren Finance verschillende financieringsformules aanbieden die met al deze noden rekening houden.

Van Mossel Van Center

Wij stellen jou graag voor aan Van Mossel Van Center, het kloppend hart van de Volkswagen Commercial Vehicles.

Samen met onze Sales experts gaan wij met jou op zoek naar het bedrijfsvoertuig helemaal aangepast aan jouw wensen en noden.

We luisteren naar wat jij nodig hebt en als antwoord bieden we meer dan jij verwacht. Dat is onze job. Dat is betrouwbaar zijn.

CVI