weCare

weCare is een lange-termijnonderhoudscontract dat de onderhoudskosten, mechanische en elektrische herstellingen en slijtageschade aan jouw voertuig dekt. Bovendien omvat weCare ook een technische bijstand voor de gevallen die niet door de Mobiliteitsgarantie gedekt worden.

Het principe is eenvoudig: u sluit een weCare-contract af voor een periode die je zelf bepaalt, gaande van 3 tot 8 jaar of van 30.000 tot 165.000 km. En dit voor een vast bedrag per maand, zonder zorgen.

Onderhoud, bandenwissel en herstelling

Als officiële concessiehouder heeft een service bij Mertens zo zijn voordelen:

  • Onze mensen kennen jouw auto als geen ander
  • Wij werken met originele onderdelen
  • Je ontvangt 2 jaar garantie op uitgevoerde werkzaamheden
  • Gratis mobiliteitsgarantie bij een onderhoudsbeurt
  • Je behoud jouw garantie
  • Jaarlijkse bandenwissel: zomer en winter

Carrosserie

Met onze carrosserieafdelingen in Sint-Niklaas (Autoschade Raf) en Dendermonde (Mertens Hoogveld) maken wij deel uit van het WONDERCAR netwerk, gespecialiseerd in “smart-repair” voor schades beperkt tot drie panelen.

Mertens Wondercar

Verkoop

Op zoek naar een nieuwe wagen? Dan ben je bij Mertens aan het juiste adres. Als officiële verdeler van de merken Volkswagen, Audi, SEAT, CUPRA, ŠKODA of Volkswagen Bedrijfswagens ben je aan het juiste adres voor een splinternieuwe auto of tweedehandswagen van hoge kwaliteit. 

Mertens Fleet

Mertens is je partner in mobiliteit.

Bij ons ben je dan ook aan het juiste adres voor complete zakelijke oplossingen. Ben je zelfstandige? Of beheer je een wagenpark? Wij bieden een oplossing die we volledig afstemmen op de mobiliteitsbehoeften van jouw bedrijf. Zo ben je verzekerd van optimale mobiliteit zonder zorgen!

Onze collega's staan klaar om je verder te helpen.

financieringen

Financiering

De noden van onze klanten zijn persoonlijk, sommigen zijn liefst rechtstreeks eigenaar van hun wagen en anderen veranderen graag eens van model.

Gelukkig kunnen we dankzij Volkswagen Dieteren Finance verschillende financieringsformules aanbieden die met al deze noden rekening houden.

Mertens Rent

Sinds 2019 hebben we een interne vloot aanloopwagens ter beschikking, waar onze klanten tegen betaling gebruik van konden maken. 

Onze klanten hebben deze dienstverlening enorm geapprecieerd de laatste jaren en daarom geloven wij dat de vraag van korte en middellange huurwagens zal toenemen. 
 
Heb je een vraag over een huurwagen op korte of middellange termijn? Voor 'effkes' of ietske langer? Geef Mertens Rent dan zeker een seintje, dan ben je 100% zeker dat je zorgeloos kan huren!

Volkswagen California

California Center

Nu onthaasten niet langer een modewoord is, nu staycation nieuwe kansen biedt, nu vrije tijd gelijk staat met quality time, is er de Volkswagen California. Geen huis, eerder een thuis op wielen.

De Volkswagen California is als een grote sleutelbos. Gebruik elke sleutel, unlock de eindeloze mogelijkheden, de open weg die voor je ligt, het avontuur dat wacht achter de volgende bocht. 

Mertens Van Center

Wij stellen jou graag voor aan Mertens Van Center, het kloppend hart van de Volkswagen Commercial Vehicles.

Samen met onze Sales experts gaan wij met jou op zoek naar het bedrijfsvoertuig helemaal aangepast aan jouw wensen en noden.

We luisteren naar wat jij nodig hebt en als antwoord bieden we meer dan jij verwacht. Dat is onze job. Dat is betrouwbaar zijn.