Audi

"Dit is jouw kans. Neem een duik in de boeiende wereld van de elektrische mobiliteit van Audi en bouw mee aan de mobiliteit van morgen."

Dennis Van Dooren - Audi Brand Manager
Audi Etron Mertens Lokeren
Audi e-tron

Audi e-tron Met een maximaal vermogen van 300 kW (408 pk) en een rijbereik tot 436 kilometer is onze eerste volledig elektrische SUV uw sportieve en veilige reisgezel. Hij neemt u mee op al uw dagelijkse verplaatsingen in dit nieuwe tijdperk. 

Audi e-tron Sportback

Audi e-tron Sportback De nieuwe Audi e-tron Sportback maakt indruk met zijn sportieve elegantie. De atletische designelementen op de dorpel wijzen op de diepliggende positie van de batterij en creëren een optisch zwaartepunt. 

Audi e-tron S

e-tron S audi Iedere rit in de herontworpen, zuiver elektrische Audi e-tron S² is fascinerend dankzij de dynamiek die alleen een krachtige elektrische aandrijving kan bieden. Dankzij zijn uiterst gevoelige gaspedaal sprint de Audi e-tron S haast geruisloos van 0 tot 100 km/u in 4,5 seconden. Zijn actieradius van 364 km³ (WLTP) met één enkele lading is indrukwekkend, net als zijn opvallende wenbaarheid en actie. 

Audi e-tron S Sportback

Audi e-tron S sportbackDe 100% elektrische Audi e-tron S Sportback² maakt indruk met drie krachtige elektromotoren, een sportief design en een maximale actieradius van 370 km³ (WLTP) met één lading. Zijn vermogen van 370 kW stelt de SUV coupé in staat in slechts 4,5 seconden op te trekken van 0 tot 100 km/h en garandeert maximaal rijgenot tijdens iedere rit.

Audi e-tron GT Concept

 

Coming Soon

COMING SOON

Zoals het een echte Gran Turismo betaamt, is het model laag en breed, met een lange wielbasis. De e-tron GT concept meet 4,96 meter in de lengte, 1,96 meter in de breedte en 1,38 meter in de hoogte. Zijn carrosserie is opgetrokken uit koolstofvezel, aluminium en staal.

Neem voorsprong en reserveer vandaag al een van de eerste Audi e-tron GT. U betaalt hierbij een reservatierecht van €2.250, waardoor u de wagen als een van de eersten kunt configureren en bestellen.

Audi Q4 e-tron Concept

 

Coming Soon

COMING SOON

In 2019 was deze wagen al de ster van het autosalon in Genève, maar nu is de Audi Q4 e-tron concept zo goed als klaar om ook de weg te veroveren. Vanaf 2021 voegt dit model een compacte variant toe aan de elektrische revolutie van Audi, met dezelfde voordelen wat betreft prestaties, veiligheid en technologische mogelijkheden.

Audi Q4 e-tron Sportback concept

Coming Soon COMING SOON

Nog sportiever. Nog dynamischer. En efficiënt en hoogtechnologisch als vanouds. De intrede van Audi Q4 Sportback e-tron concept in het 100% elektrische gamma van Audi gaat zeker niet onopgemerkt voorbij. Zijn atletische schoonheid, ruime interieur en krachtige motoren zijn allemaal kenmerken die hem meteen tot een vaste waarde in het Audi-universum katapulteren. Afspraak op de baan in 2021.

Nieuwigheden

Mertens Roadshow
Fleet
AUDI MAGAZINE ITEMS
VOLKSWAGEN MAGAZINE ITEMS
CUPRA MAGAZINE ITEMS
SKODA MAGAZINE ITEMS

Mertens Roadshow op vrijdag 2 en zaterdag 3 juni 2023

Bekijk ook onze andere milieuvriendelijke modellen