New golf

De voordelen

 

- Onze mensen kennen uw auto als geen ander
- Wij werken met originele onderdelen
- U ontvangt 2 jaar garantie op uitgevoerde werkzaamheden
- Gratis mobiliteitsgarantie van 2 jaar bij een onderhoudsbeurt
- U behoudt uw garantie

Longlife onderhoud 

Bijna alle modellen* rijden standaard op verlengde onderhoudsintervallen.  Op basis van uw rijgedrag bepaalt de boordcomputer het onderhoudsmoment. Bij gunstig rijgedrag is dat bij maximaal 30.000 kilometer of twee jaar (welke van de twee het eerst bereikt wordt). Afhankelijk van kilometerstand en leeftijd van de auto of van de geconstateerde slijtage worden onderdelen vervangen en vloeistoffen ververst. Zo’n Long Life onderhoudsservice  bestaat uit een olieservice en een inspectieservice. En is anders dan een traditionele grote beurt omdat uw auto er opnieuw tot 30.000 kilometer of tot twee jaar tegenaan moet kunnen.

*Een aantal modellen kent een afwijkend onderhoudsinterval.

Volkswagen New Golf
Volkswagen Golf Rline

weCare 

Wecare is een lange-termijnonderhoudscontract dat de onderhoudskosten, mechanische en elektrische herstellingen en slijtageschade aan jouw voertuig dekt. Bovendien omvat weCare ook een technische bijstand voor de gevallen die niet door de Mobiliteitsgarantie gedekt worden.

Het principe is eenvoudig: u sluit een weCare-contract af voor een periode die je zelf bepaalt, gaande van 3 tot 8 jaar of van 30.000 tot 165.000 km. En dit voor een vast bedrag per maand, zonder zorgen.

Pechverhelping

Wanneer je jouw wagen volgens de voorgeschreven tijdsintervallen laat onderhouden bij Mertens geniet je van de mobiliteitsgarantie. Deze garantie betaalt je de directe kosten terug die je oploopt door plotse pech. Ook de verplaatsing van de takelwagen is hierin inbegrepen en dit 24u op 24u, 7 dagen op 7

Hierbij krijg je een vervangwagen wanneer de herstelling meer dan 3 uur in beslag neemt. je kan ook kiezen voor een hotelovernachting voor alle inzittenden indien de herstelling niet dezelfde dag kan gebeuren. Andere vervoerskosten, zoals die gemaakt door het nemen van een taxi of trein, worden tot een bepaald bedrag per persoon terugbetaald.

In geval van pech kan u Assistance bereiken op het nummer:

Volkswagen: + 32 (0)2 756 86 88

Audi: +32 (0)2 756 86 81

SEAT: +32 (0)2 756 86 87

ŠKODA: +32 (0)2 756 86 89

 

assistance
banden

Bandenwissels en bandenhotel 

De rijprestaties en veiligheid van jouw wagen zijn grotendeels afhankelijk van de kwaliteit van jouw banden. Iedere auto heeft een type band welke het beste bij de auto en de tijd van het jaar past. Onze collega's voorzien je graag van het beste advies op maat omtrent de geschikte zomer- en/of winterbanden voor jouw wagen!

Om de bandenwissel zo snel en efficiënt mogelijk te laten plaatsvinden hebben wij ieder jaar vaste dagen ingepland voor deze wissel. Indien je jouw banden laat wisselen tijdens deze dagen kan je er vaak op wachten, afhankelijk van de werkzaamheden. Het wisselen van banden is bijvoorbeeld sneller dan nieuwe banden op de velgen zetten. Bij het inplannen van de afspraak wordt hierom gevraagd door onze collega's. Voor de opslag van jouw winter- of zomerbanden kan u terecht in het bandenhotel van Mertens. Je hoeft je niets aan te trekken omtrent de logistiek van jouw banden Mertens zorgt voor de volledige afhandeling en indien gewenst kunnen jouw wielen ook nog gereinigd worden!

Heb je een vraag?

Heb je een vraag, opmerking of wil je meer informatie over onze service? 

Onze vestigingen

Er is altijd een Mertens vestiging bij jou in de buurt! 

Fleet

Op zoek naar een onderhoudsoplossing op maat van jouw wagenpark? 

Service Magazine 

Mertens Roadshow
Fleet
AUDI MAGAZINE ITEMS
VOLKSWAGEN MAGAZINE ITEMS
CUPRA MAGAZINE ITEMS
SKODA MAGAZINE ITEMS

Mertens Roadshow op vrijdag 2 en zaterdag 3 juni 2023

Nieuwsbrief