Long Life onderhoud 

Bijna alle modellen rijden standaard op verlengde onderhoudsintervallen. Op basis van jouw rijgedrag bepaalt de boordcomputer het onderhoudsmoment. Bij gunstig rijgedrag is dat bij maximaal 30.000 kilometer of twee jaar (welke van de twee het eerst bereikt wordt).

Afhankelijk van de kilometerstand en leeftijd van de auto of van de geconstateerde slijtage worden onderdelen vervangen en vloeistoffen ververst. Zo’n Long Life onderhoudsservice bestaat uit een olie- en inspectieservice en is anders dan een traditioneel groot onderhoud omdat jouw wagen er opnieuw tot 30.000 kilometer of tot twee jaar tegenaan moet kunnen.

WeCare 

WeCare is een lange-termijnonderhoudscontract dat de onderhoudskosten, mechanische en elektrische herstellingen en slijtageschade aan jouw voertuig dekt. Bovendien omvat WeCare ook een technische bijstand voor de gevallen die niet door de Mobiliteitsgarantie gedekt worden.

Het principe is eenvoudig: je sluit een WeCare-contract af voor een periode die je zelf bepaalt, gaande van 3 tot 8 jaar of van 30.000 tot 165.000 km. En dit voor een vast bedrag per maand, zonder zorgen.

Pechverhelping

Wanneer je jouw wagen volgens de voorgeschreven tijdsintervallen laat onderhouden bij Van Mossel geniet je van de mobiliteitsgarantie. Deze garantie betaalt je de directe kosten terug die je oploopt door plotse pech. Ook de verplaatsing van de takelwagen is hierin inbegrepen en dit 24u op 24u, 7 dagen op 7

Je krijgt een vervangwagen wanneer de herstelling meer dan 3 uur in beslag neemt en kan kiezen voor een hotelovernachting voor alle inzittenden indien de herstelling niet dezelfde dag kan gebeuren. Andere vervoerskosten, zoals het nemen van een taxi of trein, worden tot een bepaald bedrag per persoon terugbetaald.

In geval van pech kan je Assistance bereiken op het nummer:

Volkswagen: + 32 (0)2 756 86 88
Audi: +32 (0)2 756 86 81
SEAT: +32 (0)2 756 86 87
CUPRA: 32 (0)2 756 86 78
Škoda: +32 (0)2 756 86 89

 

Assistance
banden

Bandenwissel

De rijprestaties en veiligheid van jouw wagen zijn grotendeels afhankelijk van de kwaliteit van jouw banden. Iedere auto heeft een type band welke het beste bij de auto en de tijd van het jaar past. Onze collega's voorzien je graag van het beste advies op maat omtrent de geschikte zomer- en/of winterbanden voor jouw wagen!

Voor de opslag van jouw winter- of zomerbanden kan je terecht in het bandenhotel van Van Mossel. Wij zorgen voor de volledige afhandeling van de logistiek van jouw banden en indien gewenst kunnen jouw wielen ook nog gereinigd worden.