We zijn gespecialiseerd in smart-repair voor schades beperkt tot drie panelen. Herstellingen zullen hier worden uitgevoerd in een smartbox volgens het SYMACH concept, voortrekker in de eendagsherstellingen en de reparatie van cosmetische schade.

In onze vestigingen zullen wij verder ook in staat zijn om grotere voertuigen te ontvangen, zoals grote bedrijfsvoertuigen of mobilhomes.

Wij beschikken daarboven ook over een moderne vloot van huurwagens, fietsen en we bieden haal- en brengservice, teneinde jouw mobiliteit of die van jouw klant zo optimaal mogelijk te garanderen. Door nieuwe technologie kunnen we sommige herstelling uitvoeren terwijl je wacht, daarom hebben we een businesscorner voorzien waar je rustig kan werken.

Kras mertens wondercar

Smart Repair 

Smart Repair is de verzamelnaam voor al onze snelle hersteltechnieken voor:

  • de carrosserie van een wagen
  • de velgen
  • de ramen
  • sommige interieurelementen (leder, stof, kunstleder, plastic)

Ons volledige aanbod smart repair herstellingen hebben nationale, forfaitaire tarieven.

Smart repair herstellingen gebeuren steeds zonder de vervanging of demontage van onderdelen. Daardoor kunnen we zeer korte, gestandaardiseerde hersteltermijnen garanderen. Bij dit type herstellingen hanteren we technieken mét en zonder het gebruik van lak.

Day Repair

Als een traditionele carrossier drie dagen nodig heeft voor een herstelling, met of zonder vervanging van onderdelen, dan kan Van Mossel Wondercar hetzelfde werk in sommige gevallen binnen 1 dag doen.

Wij passen smart repair technieken toe op grotere schade, om zo de kosten en de hersteltermijn te drukken. Onze werkplaatsen zijn uitgerust met de nieuwste technologieën en onze medewerkers zijn speciaal opgeleid om mee te zijn met de recentste technologische innovaties.

Deuk autoschade raf
Crash - Total repair - Autoschade raf

Total Repair

Een crash? Dan zijn er wisselstukken nodig om jouw wagen te herstellen.

Van Mossl Wondercar herstelt alle merken met originele stukken, tegen de vastgelegde prijs en binnen de afgesproken timing. Zonder verrassingen. En omdat onze specialisten werken met de beste materialen blijft uw originele constructeursgarantie gewoon gelden.

Wanneer WONDERCAR contacteren?

Verkoop occasie
Verkoop occasie
Verkoop je je wagen? Zorg dat hij in perfecte staat is. Zo verkoop je hem makkelijker.
Gepassioneerd
Gepassioneerd
Rijd je graag met een wagen die pico bello in orde is? Wij zorgen voor een onberispelijke carrosserie.
Einde leasing
Einde leasing
Lever jouw leasewagen in in de staat zoals je hem ontving.
Ongeval gehad
Een ongeval gehad?
Of het nu om kleine of grote schade gaat, of je nu verzekerd bent of niet, neem contact op met WONDERCAR om jouw wagen te herstellen.
Nieuwe bestuurder
Nieuwe bestuurder
WONDERCAR zorgt ervoor dat de volgende bestuurder met een nette wagen vertrekt.
 

Nieuwsbrief