Audi
Audi Q4

Wat is een gouden tip voor de bestuurder van jouw bedrijfswagen?

Giovanni: Als je een langere rit voor de boeg hebt, plan dan steeds op voorhand je laadstops in. Via de My Audi app kan je de laadpunten op een kaart zien, of je kan de MMI in de wagen zelf gebruiken om beschikbare laadpalen te vinden. Kies ook altijd de juiste rijmodus voor jouw rit, zodat je een optimaal verbruik krijgt.
Steven: Een trucje om de actieradius nog te doen groeien, is om de wagen in de winter op voorhand te verwarmen en in de zomer op voorhand te koelen wanneer hij aan het opladen is. Zo kan je tot 30 kilometer meer uit de batterij halen.

Je rijdt af en toe met een andere wagen, hoe zou je jouw bedrijfswagen verhouden met de rest?

Giovanni: Binnen ons gamma rijd ik zelf het liefst met de Audi Q4 e-tron rond. Hij verbruikt relatief weinig en elektrisch rijden is goedkoper dan benzine en diesel. Bovendien ziet hij er goed uit en is de maandelijkse bijdrage zeer interessant voor mij.
Steven: Om alle bovenvermelde redenen staat de Audi Q8 e-tron helemaal bovenaan op mijn lijst. Het is de leukste Audi waar ik al mee gereden heb!

 

Met welke uitvoering van de Audi Q4/Q8 rijd je?

Giovanni: Audi Q4 e-tron Advanced 40
Steven: Audi Q8 e-tron 55

Wat maakt deze Audi de ideale bedrijfswagen?

Giovanni: De Q4 e-tron is milieuvriendelijk, 100% fiscaal aftrekbaar, luxueus, comfortabel, ruim en veelzijdig. Bovendien rijdt hij fantastisch, ik zit elke dag minstens anderhalfuur in de wagen en elke minuut is een plezier (als er geen file is).
Steven: Het is een ruime wagen, maar toch blijft hij heel sportief. In combinatie met een goede actieradius van 460 kilometer en een ultracomfortabele rijervaring door zijn luchtvering, is de Audi Q8 e-tron een echt genot om dagelijks mee op schok te gaan!

 

Audi Q8

Word CEO*
*Corporate Edition Owner

Vernieuwend, efficiënt en competitief: de Audi Corporate Editions sluiten perfect aan op jouw professionele ambities. Of je nu kiest voor de Audi Q4 (Sportback) e-tron of de Audi Q8 (Sportback) e-tron.

De Audi Q4 (Sportback) e-tron Corporate Editions komen standaard met een uitgebreide uitrusting, een indrukwekkend rijbereik tot 550 km en zijn 100% fiscaal aftrekbaar. Tot en met 31 december 2024 kunt u de Audi Q4 e-tron leasen vanaf € 499/maand in financiële lease of vanaf € 733/maand in operationele lease.

Als u de voorkeur geeft aan een ruimer model, bieden wij de Audi Q8 (Sportback) e‑tron Corporate Editions aan. Ook deze zijn voorzien van een uitgebreide standaarduitrusting, hebben een rijbereik tot 590 km en zijn 100% fiscaal aftrekbaar, te beginnen vanaf € 780/maand in financiële lease of vanaf € 912/maand in operationele lease.

Vraag een persoonlijke offerte voor onze Corporate Editions en word CEO!

Boek nu je afspraak