De toevoeging van onze merken is niet alleen een zakelijke stap, maar heeft ook een emotionele meerwaarde voor Van Mossel. Hun verhaal begon in Nederland namelijk met het merk Volkswagen. “We zijn enorm verheugd dat de overname van Mertens nu definitief is,” vertelt Eric Berkhof, Algemeen Directeur van Van Mossel. “We hebben het vertrouwen van D’Ieteren gekregen om ons aanbod van 25 naar 31 automerken uit te breiden in België.” 

Wij blijven trouw aan jou

Onze service zoals jij hem gewend bent, blijft behouden. We streven ernaar om jou als klant meer dan ooit te ontzorgen en het ‘one-stop-shop’ concept van Van Mossel bij ons te implementeren. Of het nu gaat om aankoop, onderhoud, verzekeringen, financiering of leaseopties, wij staan klaar om je te helpen. Ons ervaren fleet team staat garant voor een naadloos beheer van het wagenpark van jouw bedrijf. 

Overname

Een nieuw hoofdstuk

In 2016 werd Mertens overgenomen door Dominique Desrumaux en Fien Vervaeke, die voordien Škoda verdeelden in Sint-Niklaas en Dendermonde. In 2018 kwam ook Garage Buslot erbij, met extra vestigingen in Lokeren en Dendermonde. Ook SEAT en CUPRA vervoegden in Sint-Niklaas onze rangen onder toezicht van Dominique en Fien. Ten slotte werd ons zusterbedrijf Alpha Motorhomes in Temse onderdeel van de familie.  

“Als ik terugkijk op de afgelopen jaren, ben ik overweldigd door trots. Mertens was niet alleen ons bedrijf, maar ook een deel van ons leven. We kijken ernaar uit om te zien hoe deze groep onder de vleugels van Van Mossel verder groeit en floreert”, aldus Dominique. De voormalige zaakvoerders van Mertens storten zich volledig op Alpha Motorhomes, waar ze grote plannen hebben. Wij bedanken hen graag voor al hun goede zorgen en wensen hen veel succes in hun toekomstige uitdagingen! 


Graag tot ziens bij Van Mossel Sint-Niklaas, Lokeren en Dendermonde! 

We verwelkomen Frederik Van Santvoort als Clusterdirecteur van onze groep.
Hij zal de taken van Dominique en Fien overnemen en onze groep naar verdere successen leiden. 

Contacteer Frederik

 

Kom je ook kennismaken tijdens ons feestelijk Hemelvaartweekend? We nodigen je graag uit voor een welkomstborrel! Al onze showrooms zijn geopend van donderdag 09/05 tot en met zaterdag 11/05. Kom langs en geniet tijdens onze openingsuren van een hapje en een drankje. Tot dan! 

Over Van Mossel Automotive Group

Van Mossel Automotive Group viert dit jaar haar 75-jarig bestaan. Het bedrijf heeft een gevestigde reputatie als het grootste automotive bedrijf van de Benelux. Met een team van meer dan 6.300 medewerkers zetten ze zich dagelijks in voor hun motto 'Voor mobiliteit, voor iedereen'. Met 438 vestigingen in 6 landen (België, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Nederland en het Verenigd Koninkrijk) streven de werknemers naar kernwaarden zoals gastvrijheid, gedrevenheid en klantgerichtheid. Van Mossel is een one-stop-shop waar je terecht kunt voor de aankoop van nieuwe auto's, reparaties, verzekeringen, leaseopties en nog veel meer. 

Van Mossel