Ontdek ons aanbod elektrische en hybride wagens

Elektrische auto's komen meer en meer voor in het straatbeeld. Maar wat is nu precies het verschil tussen deze wagens? 

 

Mild Hybrid (MHEV)

Een parallel hybride of beter gekend als de MHEV (= mild hybrid electric vehicle) is het meest voorkomende type hybride auto. De auto wordt aangedreven door een combinatie van een benzine of dieselmotor en een elektrische motor

Plug-in hybrid (PHEV)

Een plug-in hybride of ook wel PHEV genoemd, heeft net als de mild hybrid een diesel of benzinemotor en een accu, Maar behalve dat de batterij wordt opgeladen terwijl je rijdt, kan je een plug-in hybride onderweg aan een publieke laadpaal en thuis aan een stopcontact opladen. 

100% elektrisch (BEV)

Een 100% elektrische motor levert vanaf het begin de volledige kracht. Met andere woorden, je kan perfect van 0 naar 120 km/u rijden in een elektrische auto zonder daarvoor meerdere versnellingen nodig te hebben.

"Uitzonderlijke prestaties, elegantie & stille kracht. Ontdek ons aanbod aan energiezuinige wagens en laat je adviseren door onze professionals"

Hybride en meer

Ontdek de huidige en aankomende modellen per merk 

Volkswagen
Volkswagen bedrijfsvoertuigen

EDI, Electric by D’Ieteren, slimme laadoplossingen voor particulieren en professionals. 

EDI biedt laadstations voor thuis of op het werk en geeft u toegang tot het grootste netwerk publieke laadpunten in 25 landen in Europa. Voor uw laadstation stelt EDI u ook graag efficiënte installatie-en serviceoplossingen op maat voor. EDI stelt u eveneens zonnepanelen voor zodat u ook op groene energie kan rijden.

Bekijk hun oplossingen

Je wagen opladen...
Hoe zit dat nu?

De nieuwste elektrische wagens hebben toch al een ruime actieradus (300 a 400km) voor we ze moeten opladen. Toch is het iets dat veel mensen nog afschrikt omdat mensen denken dat er niet voldoende laadpalen zijn, maar is dat ook zo? Bij de overweging om een elektrische wagen aan te schaffen merken we dat er heel wat vragen zijn. Welke laadpas gebruik je waar? Wat is de kostprijs? Hoe snel kan je ergens laden? 

Lees meer

Advies nodig bij deze stap in de toekomst?

Ik ben geinteresseerd in een:*
Soort wagen:*
Dichtsbijzijnde vestiging*
Aanspreektitel:

Nieuws over hybride en meer

Filter
Filters
Sluiten Reset filter
Er zijn geen artikels gevonden op basis van deze filters.

Blijf op de hoogte