Volkswagen Bedrijfsvoertuigen

Ontdek de Volkswagen e-Crafter

Ecrafter

Klaar voor loodzware taken! 

Er is geen taak te zwaar voor de e-Crafter. De bestelwagen is speciaal ontwikkeld voor koeriers-, expres- en pakketdiensten met een laadvermogen tot 959 kg.

 

Vraag meer informatie aan

Probleemloos inladen

Voor ons telt elke centimeter laadruimte. Des te beter is het dat je met de e-Crafter niets hoeft te missen. De accu is gemonteerd in een ruimtebesparende constructie onder de laadvloer. Het model beschikt dus over de gebruikelijke laadruimte van maximaal 10,7 m³ en een laadhoogte van 1.861 mm.

 

 

Ecrafter binnenkant
Ecrafter electromotor

Een hoog vermogen, een laag gewicht

In plaats van een verbrandingsmotor is in de motorruimte een zeer compacte en daardoor aanzienlijk lichtere elektromotor te vinden, die tijdens het rijden geen emissies uitstoot. Dat zijn echter niet de enige voordelen. De elektromotor is bovendien extreem stil, vergt aanzienlijk minder onderhoud en hij biedt vanaf stilstand de maximale hoeveelheid koppel over het gehele toerenbereik.

 

Vraag hier je videocall aan

De technologie van morgen vandaag al gebruiken

Steeds een stap verder: dankzij de nieuwste technologie weet de nieuwe e-Crafter als volledig elektrische bedrijfswagen raad met de uitdagingen van alledag. Een maximaal vermogen in combinatie met nul emissies — dat mag je verwachten van de Crafter van de toekomst.

Ecrafter
Accu crafter

Breng jouw bedrijf verder

Met de e-Crafter is jouw bedrijf technisch helemaal up-to-date. De lithium-ionaccu* zorgt voor een actieradius van maximaal 173 km wanneer deze volledig is opgeladen. Zo kun je probleemloos van afspraak naar afspraak rijden. Of van afleveradres naar afleveradres. En als je tussendoor een lunchpauze hebt: de batterij kan in slechts 45 minuten tot 80% worden opgeladen.

* In combinatie met CCS snelladen

Nieuwigheden

Momenteel is het niet mogelijk onze showrooms fysiek te bezoeken, maar bieden met veel plezier een videocall aan waar we samen jouw droomwagen kunnen vinden.

Ik ben geinteresseerd in een:*
Soort wagen:*
Dichtsbijzijnde vestiging*
Aanspreektitel:
financieringen