Škoda
Skoda Enyaq

 

Wat is een gouden tip voor de bestuurder van een Enyaq?

Rijd altijd in Brakemodus (kies voor rijstand ‘B’ in plaats van ‘D’). Op die manier recupereer je zo veel mogelijk energie van de batterij tijdens het rijden, doordat de wagen automatisch remt wanneer je het gaspedaal loslaat.

Wat is jouw favoriete feature van de Enyaq?

Ik houd van de korte draaicirkel, waardoor manoeuvreren met een grote wagen kinderspel wordt. Het ruim interieur is ideaal voor grote gezinnen, en de grote kofferruimte is de kers op de taart!

 

Met welke uitvoering van de Škoda Enyaq rijd je?

Ik rijd met de Škoda Enyaq 80. De wagen heeft een rijbereik van 555 km WLTP. Afhankelijk van de weersomstandigheden kan ik er gemiddeld 440 kilometer mee afleggen.

Als Fleet Manager ben je vaak op baan, hoe gedraagt de Enyaq zich bij lange afstanden?

Het is een ultracomfortabele wagen, ideaal voor lange afstanden! Hij heeft een goede wegligging en is heel performant. Rekening houdend met zijn robuust gewicht (2 ton) en grootte, is dit niet zo vanzelfsprekend.  

Hoeveel keer per week moet je opladen?

Ik ben van mening dat je niet moet wachten om te laden tot de batterij leeg is. Mijn belangrijkste regel: laad je wagen steeds op wanneer het mogelijk is! Op die manier heb je ook geen last van range anxiety.

Close up Enyaq

En nu? Nu is 't aan jou!

Zin in een familieweekend in de prachtige natuur met onze 100% elektrische SUV als reisgezel?

Test de Škoda Enyaq (Coupé) en maak kans op een voucher ter waarde van maar liefst € 500 voor recreatiedomein Warredal, een glamping- en recreatiedomein in de Hoge Kempen.

Plan hier je testrit

Skoda Warredal

De Škoda Enyaq is een aantrekkelijke optie voor mensen die op zoek zijn naar een ruime en comfortabele elektrische wagen die ook geschikt is voor lange afstanden. Informeer bij onze Sales Advisors om te weten te komen welke interessante acties momenteel op de Enyaq lopen.