Audi
nummer 1

De inschrijving van jouw nieuwe wagen

Met de aanvraag tot inschrijving kan u naar uw verzekeringsmakelaar gaan om uw nieuwe Audi te laten inschrijven. Deze zal afhankelijk van uw vraag nieuwe nummerplaten aanvragen of uw bestaande nummerplaten laten overzetten. 

 

Nieuwe nummerplaten

Indien er nieuwe nummerplaten worden aangevraagd mag u aan uw makelaar vragen om deze naar ons te verzenden. Wij zorgen er dan voor dat deze rechtstreeks op uw nieuwe wagen worden gemonteerd!

Let op: Indien het om een gepersonaliseerde nummerplaat gaat, moet vragen wij u om zelf voor een voorplaat te zorgen!

Behouden van bestaande nummerplaten 

Uw huidige nummerplaten behouden? Dat kan! Dan kan u onmiddelijk een afspraak inboeken en bij de notities noteren dat u uw nummerplaten zal behouden. Geef alsnog de ingeboekte datum door aan uw makelaar, zodat hij de correcte datum van overzetting kan ingeven bij DIV. 

 Gelieve bij het maken van de afspraak rekening te houden met het feit dat wij een strikte planning moeten handhaven om de wagens leveringsklaar te maken. (wagen uit transportmodus halen, wassen en dergelijke)

De overname van je huidige wagen

Indien er een overname is voorzien mag u het bedrag van de overname in mindering brengen met het openstaande saldo. 

Bij het binnenbrengen van de wagen die wij overnemen hebben wij onderstaande zaken nodig:

  1. De exacte kilometerstand
  2. Twee sleutels
  3. Het instructie en onderhoudsboekje
  4. Het kentekenbewijs (Deel 1 & Deel 2)
  5. Het gelijkvormigheidsattest
  6. Het keuringsbewijs
  7. De aankoopfactuur (bij aankoop op de vennootschap)

Opgelet: Bij het ontbreken van 1 of meerdere van bovenstaande zaken zijn wij genoodzaakt om een waarborg aan te rekenen. Deze wordt dan meteen terugbetaald van zodra wij de ontbrekende zaken hebben ontvangen.

Nummer 2
Nummer 3

De betaling 

In bijlage van de mail kan u de pro-formafactuur terugvinden, wij vragen u het openstaande saldo te voldoen op één van de rekeningsnummers die u rechtsboven op deze factuur kan terugvinden. 

Verder vragen wij je ook om 55€ te betalen op dag van de aflevering, dit voor de geleverde nummerplaten voor en achteraan. 

Indien het saldo niet op onze rekening staat op dag van de levering, kan deze levering niet doorgaan.