De nieuwe 

ŠKODA ENYAQ
COUPÉ iV

Na de succesvolle lancering van de ENYAQ iV voegt ŠKODA nu een elegante coupé toe aan het gamma. Het aanbod zal ook een sportieve RS-variant bevatten. De ŠKODA ENYAQ COUPÉ iV heeft een nog emotiever design en biedt ondanks de sportieve lijnen veel ruimte en een kofferinhoud van 570 liter. Ook de weerstandscoëfficiënt (cd) is verbeterd in vergelijking met de ENYAQ iV en heeft een waarde van 0,234. Afhankelijk van de specificatie maakt dit een rijbereik tot 545 km in de WLTP-cyclus mogelijk, waardoor de auto zich perfect leent om lange afstanden te rijden.

Skoda Enyaq Coupé

DE HEMEL IS JE DAK

Een panoramisch glazen dak is standaard op de ENYAQ COUPÉ iV. De voor- en achterruit vormen een eenheid in design, wat de auto nog aantrekkelijker maakt. Het panoramisch dak is vast, en de voor- en achterruit zijn afzonderlijke delen.

Skoda Enyaq Coupé iV

NATUURLIJKE SPRAAKBEDIENING

Met spraakassistent Laura luistert de auto naar alles wat je zegt om je op je wenken te bedienen. Bondige commando's behoren definitief tot het verleden. Voortaan kan je de wagen bedienen met Laura, een assistent die normale spreektaal begrijpt. 

Skoda Enyq Coupe iV

De nieuwe ID. Buzz en ID. Buzz Cargo.

De terugkeer van een icoon! 100% Elektrisch. Met de ID. Buzz en de ID. Buzz Cargo brengt Volkswagen het DNA van de T1 naar het heden – en de toekomst. Net als het eerste busje uit 1950 zijn de nieuwe modellen helder en functioneel vormgegeven, terwijl ze tegelijkertijd veel emoties opwekken.

Cupra Formentor

We hebben de Cupra Formentor 1.5 TSI Automaat in stock

The best of both worlds, dat is deze CUPRA Formentor. De kracht van een performance car met al het comfort van een SUV. Details zijn geen details wanneer ze het verschil maken. De rijsensaties verraden onversneden rijplezier, de hedendaagse prestaties spreken voor zich.

Ons model met 100% CUPRA DNA. Een op maat gemaakte SUV coupé, uniek, gedurfd en vol innovatieve kracht. Het beste op het gebied van hoge prestaties dat u van de CUPRA mag verwachten

Audi A4

Kortere leveringstermijn op Audi A4

De productie van de Audi A4 draait overuren waardoor de leveringstermijn momenteel relatief kort is. Momenteel kunnen we de klassieker in ons fleet aanbod leveren binnen de 4 à 5 maanden.

Contacteer ons gerust dan maken wij u een aangepast voorstel.

Autofiscaliteit in België: Dit moet je weten.

De fiscaliteit in België is altijd een complex gegeven geweest en dat is voor de fiscaliteit van bedrijfswagens in België niet anders. Zoals velen intussen weten komen er enkele serieuze veranderingen aan. Wij zetten nog even de belangrijkste data in de nabije toekomst op een rijtje voor u:

VW Golf GTE

Vanaf 1 januari 2023

Deze aanpassing geldt enkel voor de PHEV-modellen. Alle PHEV wagens die vanaf 1/1/2023 besteld worden, kunnen nog genieten van de 100% fiscale aftrek die ook vandaag geldt (op voorwaarde dat het gaat om een ‘real’ hybrid). De aftrekbaarheid van de brandstof voor diezelfde wagen wordt echter wel teruggebracht naar een maximum van 50%. Deze aanpassing zal dus een behoorlijk effect hebben op het kostenplaatje van een PHEV-wagen. We benadrukken graag nog eens dat de besteldatum telt en dus alle wagens die voor 1/1/2023 besteld worden, wel nog genieten van de huidige fiscale regelgeving waarbij de fiscale aftrekbaarheid van de brandstofkost, meegaat met die van de wagen en dus 100% is.

Vanaf 1 juli 2023

De grootste veranderingen volgen echter pas op 1/7/2023. Voor alle niet-emissievrije die vanaf deze datum besteld worden zal de fiscale aftrekbaarheid dalen. Dit geldt voor alle voertuigkosten (dus ook brandstofkosten). Daarnaast zal ook de CO2-bijdrage geleidelijk aan stijgen. Dit maakt dat de maandelijkse kost van deze wagens aanzienlijk zal stijgen. De switch naar emissievrije wagens is dus duidelijk ingezet.

Deze aanpassingen in de fiscale regelgeving brengen dus duidelijk grote gevolgen mee voor onze bedrijven. We zijn er om jullie hierbij te ondersteunen en te adviseren.

Aarzel dus vooral niet om ons te contacteren, voor een persoonlijk gesprek waarbij we verdere toelichting kunnen geven bij bovenstaande info.