De annulatie van de Brussels Motor Show door organisator Febiac krijgt bij SEAT Import een digitale vertaalslag in de vorm van een virtuele showroom en ijzersterke saloncondities voor zowel SEAT als CUPRA.

Ter compensatie van haar aanwezigheid in Paleis 11 heeft SEAT Import ervoor gekozen haar klanten digitaal te verwelkomen in een virtuele showroom waar ieder model uit de merkgamma’s van SEAT en CUPRA in detail kan worden bekeken.

360°-beelden in hoge resolutie bieden een blik op het interieur en het koetswerk van ieder model. Zo kunnen klanten zich een perfect beeld vormen van de auto waar ze informatie over zoeken of die ze willen configureren. Deze innovatieve online-aanpak wordt live ondersteund door informanten, net zoals dat op een ‘klassiek’ autosalon het geval zou zijn. De SEAT- en CUPRA-informanten zijn dagelijks van 8 tot 22 uur beschikbaar via live- of videochat en staan ter beschikking om op alle productvragen een antwoord te geven.

In de virtuele showroom kunnen klanten ook een persoonlijke kortingvoucher downloaden en zelfs een testrit boeken bij een concessiehouder in de buurt. Kortom, de virtuele showroom wordt ook door het volledige netwerk van SEAT- en CUPRA-verdelers ondersteund die klanten coronaproof kunnen ontvangen.

Foto 1 / 1