Ontdek de Volkswagen saloncondities hier!

Ben je op zoek naar een nieuwe Volkswagen? Bekijk hieronder de zotste salonacties en maak een afspraak bij onze Volkswagen Sales Advisors.

Een afspraak maken

Een testrit vastleggen

Volkswagen ID7

Nieuwe, gelimiteerde United-serie voor onze SUV's

Audi A1 Sportback Sport Edition

Tot € 10.530 btwi klantenvoordeel²

De Audi A1 Sportback Sport Edition krijgt nog heel wat extra 'urban attitude' dankzij het Pack Business Plus en het S line exterieur. Of wat dacht je van 17" lichtmetalen velgen, ledkoplampen, dak in contrasterende kleur, Audi virtual cockpit, ...

Audi A1

Audi A3 Sportback Sport Edition

Tot € 12.450 btwi klantenvoordeel²

De Audi A3 Sportback Sport Edition is jouw ideale reispartner dankzij zijn topuitrusting, met het Pack Platinum, S line exterieur, Audi virtual cockpit plus, sportzetels, interieur leder/kunstleder, 18" lichtmetalen velgen, ...

Audi A3

Audi Q2 Sport Edition

Tot € 11.900 btwi klantenvoordeel²

De Audi Q2 Sport Edition biedt jou heel wat extra's dankzij het Pack Business Plus en de S line exterieurelementen. Zo is hij standaard uitgerust met o.a. Navigation package met MMI Navigation Plus, 18" lichtmetalen velgen, LED achterlichten, ...

Audi Q2

Audi Q3 Sport Edition

Tot € 13.470 btwi klantenvoordeel²

Het avontuur wacht in de Audi Q3 Sport Edition dankzij z'n rijkelijke standaarduitrusting met S line exterior en Pack Platinum, Audi virtual cockpit Plus, sportzetels voorin, MMI Navigation Plus met MMI Touch, 19" lichtmetalen velgen, ...

Audi Q3

Ontdek onze 100% elektrische ID.-familie

Volkswagen ID.3

De ID.4 en ID.5

Zoek je een 100% elektrische Volkswagen die ruim, comfortabel én elegant is? Dan is de ID.4 of ID.5 zeker iets voor jou. Bovendien is de ID.4 al ván jou vanaf € 39.649!

  • 5 jaar garantie3

  • Tot 555 km rijbereik

Volkswagen ID.7

EV-premie op de nieuwe ID.3

De nieuwe ID.3, da’s simpelweg 100% elektrische mobiliteit op ‘t scherpst van de snede. En vanaf € 37.490 inclusief overnamepremie van € 500 zit je al in de bestuurderszetel!

  • 5 jaar garantie3

  • Vlaamse premie van max. € 5.0004

Volkswagen ID.5

Wil je een 100% elektrische berline met een groot rijbereik? Eentje die ook nog eens snel oplaadt en ruim én intuïtief is? Dan is de nieuwe ID.7, vanaf € 59.930 inclusief overnamepremie van € 1.000 en € 7.775 gratis uitrusting op de speciale serie Business Premium, het totaalplaatje!

  • 5 jaar garantie3

  • Tot 621 km rijbereik

Maximaliseer jouw voordeel

Overname

Overnamecheque tot € 2.500

Wie nu zijn wagen inruilt voor een nieuwe Volkswagen, krijgt bovenop de waarde van z'n huidige wagen een voorwaardelijke overnamepremie tot € 2.5001 bovenop. De enige vraag die nog rest: voor welke model kiest u?

Garantie

5 jaar garantie

Dankzij onze saloncondities geniet je van 5 jaar garantie³ op alle Volkswagen modellen. Wie wil dat niet?

Actievoorwaarden

1. De voorwaardelijke overnamepremie wordt toegevoegd aan de inruilwaarde van uw huidige voertuig, ongeacht het merk. Het overgenomen voertuig moet compleet zijn en ten minste 6 maanden op naam van de koper staan en een minimale marktwaarde hebben van € 500 incl. btw, afhankelijk van het gekochte model. Eén premie per aankoop. Het nieuwe voertuig moet geleverd en ingeschreven zijn vóór 30 september 2024.

2. Het bedrag van de gratis uitrustingen op de United Limited Edition is het verschil tussen het supplement op de prijs die de klant betaalt voor de uitrusting van de speciale serie en de som van de aanbevolen catalogusprijzen van elke optie in de uitrusting van de speciale serie. Enkel geldig bij deelnemende concessiehouders en zolang de voorraad strekt.

3. 5 jaar garantie (2 jaar fabrieksgarantie + verlenging van 3 jaar of 90.000 km op het Volkswagen Passenger Cars-gamma, of 120.000 km op het Volkswagen Commercial Vehicles-gamma, zodra één van de plafonds is bereik). Het aanbod is afhankelijk van het afsluiten van een uitgebreid garantie contract uiterlijk binnen 30 dagen na levering van het voertuig. Actie niet geldig op de ID.4 Pure Limited Edition.

4. Regionale premie geldig voor inwoners van Vlaanderen en onder voorwaarden. Meer informatie op www.vlaanderen.be/premie-voor-aankoop-van-een-elektrische-wagen