Elektrisch. En nog zoveel meer.

De Audi e-tron heeft zijn pioniersrol als 100% elektrische wagen vervuld. Nu is het tijd om onder een nieuwe naam verder te gaan binnen het gamma van Audi modellen, namelijk als de Audi Q8 e-tron.

Snellere vooruitgang

Dankzij een grotere batterijcapaciteit en een hogere laadcapaciteit kan de Audi Q8 55 e-tron quattro² nu tot 582 kilometer rijden op slechts één laadbeurt.

Sneller opladen

Laad uw Audi Q8 e-tron op met behulp van verschillende oplaadmogelijkheden voor thuis of onderweg. Nu nog sneller bij snelladers dankzij een hoger laadvermogen tot wel 170 kW⁴.

Audi Q8 e-tron
Audi Q8 e-tron Mertens

Nieuwe look

Als prestigieus elektrisch SUV-model van Audi blinkt de Q8 e-tron in zijn nieuwe corporate identity uit met een tweedimensionaal design van de vier ringen op het koetswerk. Ook de modelaanduiding met Audi-logo op de B-stijl is nieuw.

Exclusief en digitaal

Het interieur verwelkomt u met geselecteerde materialen, fijne stoffen en talrijke Audi connect diensten⁶, zoals bijvoorbeeld online mediastreaming.

Volledig elektrische quattro-prestaties

De volledig elektrische quattro-vierwielaandrijving regelt permanent en volledig variabel de ideale verdeling van het aandrijfkoppel over de beide assen. Nauwkeurig en bliksemsnel, voor een hoge richtingsstabiliteit en een uitstekende tractie.

Audi Q8 e-tron laadstation

Vlot richting snellaadstations: snelladen is nu mogelijk met maximaal 170kW bij High Power Charging-stations. Met de e-tron routeplanner worden de laadstops zodanig in de routebegeleiding geïntegreerd dat er steeds gebruik gemaakt kan worden van de hoge laadcapaciteit.