Ook de komende maanden zijn spannend. Samen met jou nemen we het gewone leven opnieuw op. Met andere woorden, maak je klaar voor nieuwe modellen die je binnenkort op onze Belgische wegen zal zien, de nieuwste innovaties en positieve vibes.

Audi 

Audi e-tron GT Concept

Oog voor detail, maximale precisie en topkwaliteit: de Audi e-tron GT reflecteert de passie waarmee Audi auto's ontwikkelt en bouwt.

Audi Q8 TFSI e quattro

Elektrisch rijbereik van tot 59 kilometer volgens NEDC (47 kilometer volgens WLTP), een sportief karakter en een sterke dagelijkse bruikbaarheid: Audi stelt de Q8 met plug-inhybride aandrijving voor.

De nieuwe Audi A3 Sportback 40 TFSI e

De Audi A3 Sportback 40 TFSI e, die verder bouwt op het concept van zijn succesvolle voorganger, de A3 Sportback e-tron, en dat verder heeft geoptimaliseerd, mag de aftrap geven. Een krachtigere variant die de sportieve trekken benadrukt, volgt aansluitend.

Audi Q8 TFSI e
Diensten garage mertens
ŠKODA ENYAQ iV

Volkswagen 

De nieuwe ID.4 – de eerste zuiver elektrische SUV

100% SUV – 100% elektrisch: De ID.4 is de eerste zuiver elektrische SUV van Volkswagen en de eerste elektrische wereldauto van het merk. Hij wordt geboren in het grootste marktsegment ter wereld, dat van de compacte SUV’s.

Meer ruimte, meer Golf

Volkswagen toont in wereldpremière de nieuwe Golf Variant: de compacte break is voortaan nog ruimer, dynamischer en meer digitaal. 

Wereldpremière: nieuwe Caddy California

Helemaal nieuw: Caddy California gebaseerd op de volledig nieuw ontworpen vijfde generatie van het bestelwagenmodel

Volkswagen Golf Variant
Diensten garage mertens
Audi e-tron GT Concept

Skoda 

ŠKODA ENYAQ iV

Thomas Schäfer, CEO van ŠKODA AUTO, zei: "De lancering van de ENYAQ iV luidt een nieuw tijdperk in voor ŠKODA. Dit is onze eerste volledig elektrische auto die gebaseerd is op het MEB-platform

De nieuwe Skoda Octavia!

Een icoon vernieuwd: nieuwe OCTAVIA verheugt met emotioneel design en innovatieve technologie

Seat 

SEAT breidt Leon-gamma uit met e-Hybrid

Milieuvriendelijke mobiliteitsoplossingen zijn meer dan ooit orde van de dag voor zowel particuliere als professionele klanten. Daarom breidt SEAT vandaag zijn huidige aanbod van alternatieve aandrijvingen (cng en elektrisch) uit met de Leon e-Hybrid, de eerste herlaadbare hybride van het merk.

LEON