Wij zijn CUPRA

Wij zijn meer dan een merk. We zijn niet exclusief, maar zeldzaam. Niet industrieel, maar ingenieus. Niet op maat, maar speciaal. Niet afgestemd, maar aanpasbaar. Kom je kennismaken?

Racen zit in ons bloed 

De ultieme auto? Dat is een raceauto. We gebruiken voor 60% dezelfde onderdelen als die van racewagens. Zo ervaar je datzelfde sensationele gevoel, gewoon op de weg.

Geboren op het circuit

Al sinds 1971 zijn wij het allerliefst op de racebaan. En omdat we buiten het circuit stiekem niet zonder raceauto's kunnen, ontwikkelen we raceauto's voor op de normale weg die minstens zo spectaculair zijn.

Niet op maat, wel speciaal 

Onze auto's zijn misschien niet op maat gemaakt, maar dat geldt niet voor onze ervaring. Sterker nog, binnen én buiten de auto zorgt CUPRA altijd voor een ultieme beleving.

Cupra Mertens

Meer dan een merk 

Wij zijn CUPRA. En wij zijn meer dan een automerk. Wij zijn een ervaring. Performance combineren we met stijl. Sportiviteit met schoonheid. En de racebaan met de normale weg. Zo geven we een nieuwe dimensie aan autorijden. Stap in en ontdek het zelf.

Modellen van nu 

CUPRA Leon PHEV

Cupra Leon

Kies voor de toekomst van hyride mobiliteit: de sportieve én duurzame CUPRA Leon. Een krachtige combinatie van benzine en elektriciteit: tot 245 pk en een puur elektrische actieradius van 52 km.

CUPRA Leon Sportstourer PHEV

Cupra LEON ST

De CUPRA Sportstourer PHEV is dé ultieme gezinsauto. Hij combineert namelijk 245 pk vermogen en een bagageruimte van 1450 liter. Dat is ruimte voor het hele gezin én geweldig sportief rijden in je eentje. 

CUPRA Formentor

CUPRA Formentor

De Formentor combineert kracht met de sportiviteit - zoals je die gewend bent van CUPRA. Binnenin zit een krachtige 310 pk, gekoppeld met een DSG-versnellingsbak. Voor wie deels elektrisch wil rijden, komt er ook een plug-in hybride motor. Gierende adrenaline? Zeker weten.

CUPRA El Born

cupra el born

De CUPRA el-Born is het levende bewijs dat elektrificatie en performance perfect bij elkaar passen. Van 0 tot 50 km/u? Doet de el-Born in slechts 2,9 seconden. En het Dynamic Chassis Control Sport combineert de rijhoogte met een systeem dat zich automatisch aanpst naar elke omstandigheid. Zo is de rijdynamiek altijd superieur is.

Modellen van de toekomst

CUPRA Tavascan Concept

Cupra Tavascan

De Travascan Concept zit boordevol CUPRA-DNA. De twee motoren leveren een vermogen van 306 pk, waardoor de Tavascan in minder dan 6,5 seconden naar 100 km/u accelereert. Combineer dat met de lijnen van een vierdeurs crossover, de stoere looks van een SUV en de gestroomlijnde vormen van een coupé, en je wil nooit meer uitstappen.

Racemodellen

CUPRA Leon Competición

Cupra competicion

Met de Leon Competición start CUPRA een design-revolutie. Om de aerodynamica rondom de luchtuitlaat te verbeteren, wordt namelijk gebruikt gemaakt van een 3D-print technologie. In combinatie met een 2.0 TSI motor met 340 pk geeft de Leon Competitión een nieuwe dimensie aan racewagens. 

CUPRA Leon e-Racer

Cupra eracer

Volle kracht vooruit, met de CUPRA E-RACER. Met maximaal 680 pk gebeurt optrekken van 0 tot 100 km/h in iets meer dan 3 seconden. De topsnelheid is 270 km/h. En dat allemaal volledig elektrisch en zonder uitstoot. Ga ervoor. 

Jij bent onze prioriteit!

Of je nu voor de eerste testrit of voor onderhoud aan je auto langskomt, wij doen er alles aan om jou centraal te zetten. Dat betekent onder andere verse koffie en een goed gesprek - waarschijnlijk over je auto. Want onze collega's zijn minstens net zo gek van Spaanse sportiviteit als jij. Kom je snel kennismaken?

contactgegevens

Jij staat centraal

Graag een testrit maken? Contacteer ons 

Welke dag past het je?*
Voorkeursuur*
*niet mogelijk op zaterdag
Aanspreektitel:

Persoonlijk advies op maat? 

Afspraak maken

Onze vestigingen

MERTENS SINT-NIKLAAS SEAT/CUPRA

Grote Baan 80, 9100 Sint-Niklaas

MERTENS LOKEREN SEAT

Brandstraat 19, 9160 Lokeren
Enkel onderhoud en services