De volledige elektrische ID.4

ID-testers gezocht

We hechten er veel belang aan degelijk advies mee te geven over ons aanbod. Zo kunnen we onze klanten adviseren bij specifieke wensen.

Om dat advies nog te optimaliseren hebben we jullie bevindingen en ervaringen over onze producten ook nodig. Denk je dat je andere klanten goed advies kan geven aan de hand van jouw ervaringen? Geef je dan op als ID-tester door onderstaand formulier in te vullen! 

In welke vestiging wil je een testrit vastleggen?
Welke dag past jou het best?
Aanspreektitel:
Foto 1 / 1

 

Elektriciteit brengt u verder

Rustig naar kantoor rijden, vooraf nog even sporten en tijdens het weekend met de volledige uitrusting op stap – met de ID.4 kan dat allemaal zonder probleem1. U kunt u rekenen op een batterij met 77 kWh netto energie-inhoud en een realistische rijbereikvork van 360-520 km2 alsook een systeemvermogen van 150 kW met Performance Upgrade.

1Het werkelijke rijbereik in de praktijk wijkt af al naargelang rijstijl, snelheid, gebruik van comfort/hulpuitrusting, buitentemperatuur, aantal passagiers/bagage en topografie. Een navigatie geeft voor het betreffende voertuig de vermelde rijbereikvork te zien die 80 % van onze klanten tegen het midden van het jaar zullen bereiken. De ondergrens van de vork dekt hierbij ook ritten bij gematigde snelheden op de autosnelweg net als winterritten bij lage buitentemperaturen.
2Realistische rijbereikvork voor de ID.4 met een batterij van 77 kWh en achterwielaandrijving. Het werkelijke rijbereik in de praktijk wijkt af al naargelang rijstijl, snelheid, gebruik van comfort/hulpuitrusting, buitentemperatuur, aantal passagiers/bagage en topografie. Ingewonnen informatie geeft voor het betreffende voertuig de vermelde rijbereikvork te zien die 80% van onze klanten tegen het midden van het jaar zullen bereiken. De ondergrens van de vork dekt hierbij ook ritten bij gematigde snelheden op de autosnelweg net als winterritten bij lage buitentemperaturen.

 

Uitgerust voor uw uitrusting

Hebt u voor uw hobby een omvangrijke uitrusting nodig? Moet u voor uw werk heel wat vervoeren? Dat is geen probleem voor de ID.4: de als optie verkrijgbare trekhaak kan lasten aan tot maximaal 750 kg (ongeremd) of 1.000 kg (geremd) 3. Wanneer u de trekhaak niet nodig hebt, kunt u hem heel eenvoudig onder de bumper wegklappen, zodat hij niet meer zichtbaar is.

 

Hemels uitzicht

Met het grote glasoppervlak dat haast over de volledige breedte van het dak loopt, is het optionele elektrische panoramadak zelf al een blikvanger. Het getinte glas zorgt bovendien voor aangename temperaturen. Het zonnescherm, dat u zeer comfortabel met uw stem kunt bedienen, beschut u tegen de felle zon. Het enige wat u hoeft te doen, is "Hello ID., toon me de sterren" zeggen en het zonnescherm gaat open.

Functie in haar mooiste vorm.

Een stads-SUV met een geweldig designconcept en de draaicirkel van een kleine wagen: de nieuwe ID.4 bewijst hoe aantrekkelijk elektrische mobiliteit kan zijn. Met de perfect gevormde lichtmetalen 18-duims-of de als optie verkrijgbare lichtmetalen 19- tot 21-duimsvelgen, een dakrail voor extra bagage, ingewerkte deurgrepen voor een betere aerodynamica, optionele 3D-ledachterlichten met dynamische richtingaanwijzers en een verder zeer bijzondere highlight: een optionele lichtlijn die vooraan en achteraan naar het vernieuwde Volkswagen-logo wordt doorgetrokken.

1Later beschikbaar.

Welkom in de Open Space.

Het interieur van de nieuwe ID.4 is zo intelligent en ruim ontworpen dat het u en uw gezin een indrukwekkend ruimtegevoel geeft. Dat merkt u al bij het instappen: veel beenruimte, een variabel configureerbare middenconsole en gemakkelijke stoelen, indien gewenst met elektrische instelmogelijkheden en een geheugenfunctie. Met daar bovenop ook nog een tot 30,5 cm (12 duim) groot centraal aanraakscherm en een multifunctioneel stuurwiel met aanraakbediening en haptische feedback. De sfeerverlichting in uw gekozen kleuren onderstreept het loungekarakter. Samen met het als optie verkrijgbare panoramisch dak geniet u zo van een ontspannen rit.