Op zoek naar een nieuw avontuur?

Zin om elke dag verrast te worden, van alle kleine momenten van het leven te genieten en voortdurend nieuwe dingen te ontdekken. Dan begrijpen we elkaar. Onze Speciale Serie ACTIVE, geeft u dat gevoel, het gevoel van voor altijd jong te zijn, elke dag opnieuw. De Speciale Serie ACTIVE is een nieuw, ruim aanbod van modellen die tot in de puntjes uitgerust zijn met hoogkwalitatieve details en de laatste multimediatechnologieën.

Eenmaal achter het stuur van een van onze ACTIVE modellen, ligt achter elke bocht een verrassing. Welke weg u ook inslaat, u rijdt richting de allerbeste momenten van de dag. Welk ACTIVE model houdt u eeuwig jong?

Slim verbonden

Voor altijd jong zijn, met de Speciale Serie ACTIVE? Wie jong van geest is, wil natuurlijk optimaal geconnecteerd zijn. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat de Speciale Serie u verwent met de nieuwste multimediatechnologie aan boord. Slim en digitaal, veiligheid en gebruiksgemak in een vingerknip.

Neem plaats

Kijk bewonderend rond. Voel u meteen thuis. Vanaf het moment dat u achter het stuur zit, geeft de Speciale Serie ACTIVE u het onbeschrijflijke gevoel voor altijd jong te zijn. De sfeerverlichting zorgt voor die extra persoonlijke toets, de talrijke details in het interieur ogen aantrekkelijk en avontuurlijk. De T-Cross, de Golf, de T-Roc en de Tiguan zijn tevens standaard voorzien van pedaalkappen in geborsteld, roestvrij staal, die het sportieve karakter van de wagen in de verf zetten.

In het oog springende dynamiek

Een eerste indruk, die maak je in een fractie van een seconde. Het koetswerk van de Speciale Serie ACTIVE springt meteen in het oog. Alles aan deze wagen ademt jeugdigheid en lef uit: een zelfzeker koetswerk met een elegant lijnenspel en talrijke dynamische details.

Dichtsbijzijnde vestiging*
Welke dag past het je?*
Voorkeursuur*
*niet mogelijk op zaterdag
Aanspreektitel: