Als Volkswagen Brand Manager ken ik ons aanbod binnenste buiten. Het stelt me in staat perfect aan te voelen welke wagen jou het meest zal kunnen bekoren. 

Rudi Poelman - Brand Manager Volkswagen
Volkswagen ID.3 Mertens
1. De Volkswagen Passat Variant

Mijn topfavoriet - als ik echt moet kiezen - is de Volkswagen Passat Variant. Met meer dan 30 miljoen verkochte exemplaren ben ik duidelijk niet alleen met deze opinie. Hij is wereldwijd geliefd dankzij zijn stijlvolle design, fijne afwerking, ruim interieur en een lage CO2 uitstoot. Dit model is overigens voorzien van de meest innovatieve technische snufjes. Pakketjes laten leveren in je koffer of je parking betalen met één druk op het scherm? Het kan allemaal. Deze hedendaagse en comfortabele wagen is zonder twijfel een aanwinst bij jou thuis of als bedrijfswagen. 

2. De Volkswagen Tiguan

De Volkswagen Tiguan heeft me als fervente autoliefhebber altijd kunnen bekoren. De Volkswagen Tiguan Allspace deed er - voor mij persoonlijk - nog een schepje bovenop. Een te kort aan ruimte is voorgoed voorbij. Met zijn 21,5cm extra op z'n voorganger, een kofferbak van maar liefst 700L en de optie om te kiezen voor 7 zitplaatsen is deze wagen "next level". Deze krachtpatser is elegant, sportief en de ideale gezinswagen. 

3. De Volkswagen ID.3

De nieuwe Volkswagen ID.3 is één van Volkswagen's jongste creaties, de volledig elektrisch aangedreven wagen.

Uniek aan deze wagen is dat hij exclusief is bedacht voor deze aandrijving dus niet zoals onze e-Golf afgeleid van een bestaand model. 

De uitgebreide waaier aan rijhulpmiddelen en diverse lichteffecten trekken hier ook enorm mijn aandacht, 

 

Contacteer mij

Ik wens gecontacteerd te worden via