Als Skoda Brand manager ben ik gepassioneerd door jouw mobiliteit. Mijn grootste bezorgdheid is voor jou een wagen vinden die het best aansluit bij jouw noden. Maar uiteraard heb ik als autoliefhebber ook mijn favorieten.

Mijn top 3: 

Marc De Kegel - Skoda Brand Manager
Skoda Mertens RS
1. De Skoda Scala

Dit model is één van onze recenste aanwinsten. Deze gezindswagen heeft het allemaal: ruim en toch compact, het nieuwste assistentiesysteem, de ruimste koffer in zijn segment en een geweldige uitstraling. Het wordt zelfs nog beter, want om het comfort van de bestuurder te vergroten is de Skoda Scala, net zoals andere modellen, voorzien van een ijskrabber. "Simply Clever". 

2. De Skoda Octavia Combi

De Skoda Octavia Combi is zonder twijfel de populairste wagen binnen het Skoda gamma en verdient een plekje in mijn persoonlijke top drie. Enerzijds omwille van de perfecte balans tussen zijn uitzonderlijke functionaliteiten en zijn niet te betwisten elegantie. Anderzijds omwille van pure nostalgie. 20 jaar geleden begon mijn carrière bij Skoda met deze Octavia Combi. 

3. De Skoda Kodiac

De Skoda Kodiaq sluit mijn top drie af. Dit model heeft een stoere en krachtige uitstraling. Het model werd niet voor niets vernoemd naar de kodiakbeer. Naast een volledig nieuw design, heb je de keuze tussen voor- of vierwielaandrijving en heb je plaats voor 5 of 7 inzittenden. Deze wagen is het toonbeeld van betaalbare veiligheidsfeatures. Skoda verkende met de Kodiaq nieuwe horizonten en het resultaat mag gezien worden. 

Contacteer mij! 

Ik wens gecontacteerd te worden via