Škoda
  • Zacht aflopende daklijn en achterklep met scherpe spoilerlip
  • Sportieve voorspoiler en zijschorten in koetswerkkleur
  • Wereldpremière van de ENYAQ COUPÉ iV op 31 januari 2022 in Praag

ŠKODA AUTO geeft een voorproefje van de nieuwe ŠKODA ENYAQ COUPÉ iV aan de hand van officiële designs chetsen. De coupévariant van de volledig elektrische ENYAQ iV heeft een nog emotioneler design en kan, dankzij zijn uitstekende stroomlijn, een nog groter rijbereik voorleggen dan de SUV-versie. De schetsen tonen de zacht aflopende daklijn, de achterklep met een scherpe spoilerlip en de zijschorten in koetswerkkleur. De wereldpremière van de ENYAQ COUPÉ iV is gepland voor 31 januari 2022 in de Tsjechische hoofdstad Praag.

Met de nieuwe ENYAQ COUPÉ iV voegt ŠKODA een bijzonder emotionele variant toe aan zijn eerste volledig elektrische modelreeks op basis van het modulaire MEB-platform voor elektrische auto's van de Volkswagen-groep. In koetswerkkleur gelakte zijschorten en grote wielen geven het nieuwe, vierdeurs topmodel een krachtige uitstraling. De hertekende daklijn versterkt de elegantie van de ENYAQ COUPÉ iV. Vanaf de B-stijl loopt het dak zachtjes af naar achteren, waar het naadloos overgaat in de achterklep. De styling van de achterzijde wordt gedomineerd door het ŠKODA-opschrift in blokletters onder een scherpe spoilerlip en de voor het merk kenmerkende C-vormige achterlichten.

De voorkant van de ENYAQ COUPÉ iV wordt gekenmerkt door het grote en opvallende ŠKODA-radiatorrooster en de vlakke, scherp uitgesneden koplampen die de breedte van het voertuig accentueren. De schets toont ook een unieke, sportieve voorspoiler. De nieuwe ŠKODA ENYAQ COUPÉ iV wordt aan het publiek onthuld tijdens zijn digitale wereldpremière in Praag op 31 januari 2022.

MERTENS SINT-NIKLAAS ŠKODA

Grote Baan 80, 9100 Sint-Niklaas

MERTENS DENDERMONDE ŠKODA

Korte Dijkstraat 75, 9200 Dendermonde

MERTENS LOKEREN ŠKODA

Brandstraat 19, 9160 Lokeren
Enkel onderhoud en services