SEAT

Sinds zijn introductie in 2017 is de SEAT Arona een succes, met een verkoop van meer dan 350.000 voertuigen, en ingeburgerd als een belangrijke pijler van het gamma van het merk. Nu is de nieuwe SEAT Arona klaar om het succes van dit model voort te zetten.

Een nieuwe, sterkere, robuustere, betrouwbaardere en veiligere attitude en uitstraling is nog maar het begin. De stads-SUV heeft in het interieur een gedaanteverwisseling ondergaan. Ook nieuwe niveaus van connectiviteit en rijhulpsystemen zijn in de nieuwe SEAT Arona geïntegreerd.

"De SEAT Arona is een duidelijke pijler in het gamma en was vorig jaar het op één na meest verkochte SEAT-model", aldus Wayne Griffiths, voorzitter van SEAT en CUPRA. "De bijgewerkte en opgewaardeerde versie van dit model voegt nog meer toe aan de ongelooflijke kenmerken van de wagen en zorgt voor een nog completer aanbod, terwijl het design van de wagen wordt opgefrist."

In een steeds meer gedigitaliseerde wereld is de SEAT Arona klaar om op een volkomen intuïtieve manier het geconnecteerde leven van de klant de wagen binnen te leiden, en daar een enorme waaier aan functionaliteiten aan toe te voegen. Met de revolutie in het interieurdesign brengt hij ook een verhoogd gevoel van kwaliteit in die binnenruimte, doordat de designtaal opnieuw werd geïnterpreteerd.

Voeg daarbij het gebruik van verlichtingstechnologie om de sfeer in de cabine te verhogen en de integratie van de nieuwste infotainmentweergavesystemen die de persoonlijkheid van de wagen een sterk geactualiseerde taal en gevoel geven.

Onder de motorkap zijn vijf verschillende aandrijvingen tussen 90 pk en 150 pk verkrijgbaar, in benzine (TSI) en gecomprimeerd aardgas (TGI) en gekoppeld aan een handgeschakelde of DSG versnellingsbak met dubbele koppeling.

En met een reeks nieuwe rijhulpsystemen die het rijden met de stads-SUV ontspannender maken, ongeacht het omstandigheden, is de SEAT Arona klaar voor elke uitdaging waar hij mee te maken krijgt.

De nieuwe SEAT Arona wordt ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd in Barcelona, in de hoofdzetel van SEAT in Martorell, en zal in het derde kwartaal van het jaar in productie gaan.

De buitenverlichting van een wagen is een venster op zijn ziel en de overstap van de SEAT Arona naar 100% ledtechnologie als standaard - Eco-leds en de optie van een upgrade met Full-leds - versterken de designelementen aan de voorkant en bieden ook een betere zichtbaarheid met een lager energieverbruik.

De voorzijde van de SEAT Arona Xperience kan worden versterkt met de nieuw ontworpen en geplaatste mistlampen - beschikbaar als optie - die het SUV-karakter nog versterken. De klant kan dan kiezen tussen twee verschillende gezichten van de wagen.

De esthetiek van het zijprofiel wordt versterkt door drie nieuwe lichtmetalen velgen; een nieuwe van 17" en twee opties van 18", die allemaal verrijkt worden door het palet van 10 koetswerkkleuren, waaronder drie nieuwe keuzes: Dark Camouflage, Asphalt Blue en Sapphire Blue. Omdat klanten hun wagen nog meer willen personaliseren, biedt de SEAT Arona ook de keuze uit drie dakkleuren: Midnight Black, Magnetic Tech en het nieuwe Candy White.

Aan de achterkant wordt het frisse, jonge, functionele en opwindende ontwerp nog versterkt door de introductie van een nieuwe spoiler en diffusor. Daarbij komt nog een laatste detail met de naam van het model in handgeschreven letters in reliëf – een kenmerk op SEAT-voertuigen en nu ook onderdeel van de Arona.

Ten slotte is er het nieuwe SEAT logo, afgewerkt in tweekleurig chroom - mat vooraan en glanzend op de randen - zowel voor als achter, wat de wagen een stijlvolle finishing touch geeft.

Foto 1 / 1

Exclusieve actie bij Mertens SEAT:
5 jaar garantie bij aankoop SEAT Arona

Ja, je leest het goed: 5 jaar garantie!*

We zijn de enige in België die deze voorwaarden koppelt aan de aankoop van een SEAT Arona. Op deze manier kan je volledig genieten van onze weCare-ondersteuning en zorgeloos rondrijden met jouw nieuwe wagen. Deze actie is enkel geldig voor particulieren.

*geldig t.e.m. 45.000 km en geldig op de  versie 1.0 TSI 95 pk.

MERTENS SINT-NIKLAAS SEAT/CUPRA

Grote Baan 80, 9100 Sint-Niklaas

MERTENS LOKEREN SEAT

Brandstraat 19, 9160 Lokeren
Enkel onderhoud en services