Audi

2020 heeft ervoor gezorgd dat ons ‘normale’ leven slechts een vage herinnering aan betere tijden is. We kunnen niet beloven dat 2021 dé grote terugkeer zal worden. Al hebben we andere troeven in handen…

De nieuwe Audi Q3 Sportback Plug-In wordt dé revelatie van 2021. De gekende Audi-kwaliteit én de perfecte mix voor leven en werken, sport en ontspanning.

Nog steeds niet overtuigd? We bieden het beste van twee werelden. De Audi Q3 Sportback Plug-In is niet alleen gemakkelijk op te laden, maar heeft ineens een actieradius van maar liefst vijftig kilometer. Maar dat is niet alles. De hoogspanningsbatterij van 13 kWh zit dan wel in de kofferruimte, maar dat wil niet zeggen dat we aan ruimte hebben ingeboet. Wil je op vakantie met gezin of op die langverwachte road trip met vrienden? Dan biedt de Audi Q3 Sportback Plug-In nog steeds 380 liter aan kofferruimte.

Kortom: we hebben het hier over een sportieve én veelzijdige wagen. Een rekensommetje van de 1.4 TFSI-motorisatie met de elektromotor zorgt voor een gecombineerd vermogen  van 180kW of… 245 PK. Sprintje doen? Op amper 7,3 seconden bereikt u de honderd kilometer per uur.

Dat alles bieden we bovendien aan met een NEDC/WLTP-uitstoot van minder dan 50 gram/km. Voor alle configuraties! De Audi Q3 Sportback Plug-In wordt dan ook gezien als dé echte PHEV waarop niet alleen het fiscaal gunstregime, maar ook de fiscale aftrekbaarheid maximaal van kracht is.

Interesse? Contacteer ons! 

Ik ben geinteresseerd in een:*
Soort wagen:*
Dichtsbijzijnde vestiging*
Aanspreektitel: