CUPRA

De CUPRA Formentor is zeker geen klassieke uitdager binnen zijn marktsegment. Achter zijn coupévorm combineert hij immers de troeven van een SUV met de sportieve inborst van een hatchback. Vandaag gaat hij nog een stap verder en tilt hij het merk CUPRA naar een hoger niveau.

De krachtreserves van de CUPRA Formentor VZ5-vijfcilinder helpen de auto aan betere prestaties en een nog meer tot de verbeelding sprekend rijgedrag dat puur onversneden rijplezier vooropstelt.

“Als model vat de CUPRA Formentor vat de essentie van ons merk samen, maar de extreme vijfcilindermotor zal er – samen met de zeven andere aandrijfmogelijkheden – een auto op maat van de echte autoliefhebber van maken. Daar willen we bij CUPRA voor staan en zo willen we nieuwe klanten bereiken”, zei Wayne Griffiths, CEO van CUPRA en SEAT.

Meer informatie over de CUPRA Formentor VZ5 volgt binnenkort: op 22 februari, de derde verjaardag van CUPRA, zal het merk deze unieke en in oplage beperkte uitbreiding onthullen, samen met nog ander belangrijk nieuws.