Audi

Bij Mertens brengen we onze klanten graag tijdig op de hoogte van extra voordelen.

In deze tijden is dat niet enkel de kwaliteit van de wagens, ook de levertijden zijn soms een uitdaging. In dat kader, hebben we goed nieuws over enkele Audi-modellen in ons assortiment:

  • Audi Q7 TFSI e
  • Audi Q8 TFSI e
  • Audi A8 60 TFSI e quattro
  • Deze 3 modellen hebben een verbeterde CO2-uitstoot (< 50 g CO2)
  • En het beste nieuws van al? Snel leverbaar, deze zomer rij je er al mee rond.

Ontdek deze 3 modellen in detail op deze pagina en maak een afspraak met onze collega's om jouw model te ontdekken. 

Audi Q7

De plug-in hybride versies van de Audi Q7 en Q8 combineren kracht, efficiëntie en comfort. Vanaf nu zijn de Audi Q7 en Q8 plug-in hybrides beschikbaar met gunstigere verbruikscijfers waardoor de CO2-uitstoot  onder de fiscaal aantrekkelijke grens van 50 g/km komt.

De 3.0 liter V6 turbobenzinemotor met 340 pk gaat in de plug-in hybride versies een soepel samenspel aan met een krachtige elektromotor. De lithium-ion batterij kan nu netto 14,4 kWh aan energie opslaan (bruto: 17,9 kWh) –  meer dan voorheen. Audi koppelt de efficiënte plug-in hybride technologie aan de quattro permanente vierwielaandrijving en een 8-traps tiptronic automaat. De Q7 en Q8 55 TFSI e quattro beschikken nog steeds over een systeemvermogen van 381 pk en over een gecombineerd maximumkoppel van 600 Nm. De krachtige Q7 en Q8 60 TFSI e quattro zetten daar 462 pk en 700 Nm tegenover.

Audi Q8

De CO2 uitstoot voor de Audi Q7 55 TFSI e quattro bedraagt vanaf nu 46 g/km. De krachtige 60 TFSI e quattro noteert 47 g/km. In de Audi Q8 wordt dat, bij dezelfde motorversies, achtereenvolgens 49 g/km en 52 g/km.

Het elektrisch rijbereik van de plug-in hybrides vergroot. De vooruitstrevende batterijceltechnologie biedt vanaf nu in de Q7 TFSI e altijd tot 55 km puur elektrisch rijbereik. De Audi Q8 haalt 54 km als 55 TFSI e quattro, en 52 km voor de krachtige 60 TFSI e quattro. Dit volstaat in de meeste gevallen om dagelijks woon-werkverkeer volledig elektrisch af te leggen.

En vergeet ook niet de Audi A8

De Audi A8 60 TFSI e quattro biedt u een comfortabele en fascinerende rijervaring met zijn opvallende design en innovatieve technologieën.

Onmiskenbaar ontwerp

Het exterieur van de nieuwe Audi A8 60 TFSI e quattro valt op door zijn sportieve design en elegante accenten in glanzend chroom aan de voorzijde, achterzijde en optioneel op de deurgrepen.

Trekt al de aandacht naar zich toe

De voor de achterlichten gebruikte OLED-technologie creëert een fascinerend en indrukwekkend lichtdesign, een opvallend en volledig digitaal designelement.

Creëer een luxueuze sfeer

Speel eenvoudig inhoud van uw apparaat af op de schermen achterin²,³ en bedien de comfort- en entertainmentfuncties intuïtief door aanraking.

S line

Creëer opvallende accenten met dynamische designelementen die zinspelen op de krachtige prestaties van de nieuwe Audi A8 60 TFSI e quattro.

En wat nu? Drie modellen, extra fiscaal voordeel, maar toch keuzestress?

We maken het je heel makkelijk.

Onze collega's staan klaar om je te verwelkomen. Via onderstaande formulier, maak je een afspraak in 1 van onze 2 Audi-vestigingen. Dan bekijken we mogelijkheden én kijken we ook verder dan enkel de wagen. Laadpalen, overname bestaande wagen en zelfs verzekering: dit kunnen we allemaal voor jou regelen bij Mertens.

Maak nu jouw afspraak via onderstaande formulier

Ik ben geïnteresseerd in een:*
Soort wagen:*
Dichtsbijzijnde vestiging*
Aanspreektitel:

Locaties Mertens Audi

MERTENS LOKEREN Audi

Brandstraat 19, 9160 Lokeren

MERTENS SINT-NIKLAAS Audi

Europark Zuid 1, 9100 Sint-Niklaas